KESCLI-opdrachten

Met KESCLI-opdrachten kunt u informatie ontvangen over de status van computerbeveiliging met behulp van het OPSWAT-component, en kunt u standaardtaken uitvoeren, zoals malwarescans en database-updates.

U kunt de lijst met KESCLI-opdrachten bekijken met de opdracht --help of de verkorte opdracht -h.

Zo beheert u Kaspersky Endpoint Security vanaf de opdrachtregel:

1. Voer de interpreter van de opdrachtregel (cmd.exe) uit als een beheerder.
  2. Ga naar de map waar het uitvoerbare bestand van Kaspersky Endpoint Security is opgeslagen.
  3. Typ het volgende om een opdracht uit te voeren:

kescli <command> [options]

Kaspersky Endpoint Security zal nu de opdracht uitvoeren (zie onderstaande afbeelding).

Het programma vanaf de opdrachtregel beheren

In deze sectie

Scan. Malware-scan

GetScanState. Status van voltooiing van scan

GetLastScanTime. De voltooiingstijd van de scan bepalen

GetThreats. Gegevens verkrijgen over gedetecteerde bedreigingen

UpdateDefinitions. Databases en softwaremodules van het programma bijwerken

GetDefinitionState. De voltooiingstijd van de update bepalen

EnableRTP. Beveiliging inschakelen

GetRealTimeProtectionState. Status van bescherming bestanden

Version. De versie van het programma bepalen